mykonos_massage_26

BONSAI

mykonos beauty institute

Η τέχνη της δημιουργίας των μπονσάι, έχει τις ρίζες της στην Κίνα και στην Ιαπωνία όπου εφαρμόζεται εδώ και αιώνες. Στις χώρες της ανατολής, έχει έντονο συμβολισμό και είναι συνδεδεμένη με τη γαλήνη, την αρμονία και την ισορροπία. Είναι γνωστό ότι τα μπονσάι χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και κατάλληλη φροντίδα για να παραμείνουν όμορφα και υγιή. Το Bonsai Beauty Institute εμπνεύστηκε από αυτή την φιλοσοφία γιατί αυτό το μικρό δέντρο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή για να διατηρηθεί και να επιβιώσει. Το σώμα σας χρειάζεται το ίδιο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εμπιστευτείτε τους εξιδεικευμένους θεραπευτές του Bonsai Institute για την καλύτερη φροντίδα του σώματος σας. Αφήστε το Ινστιτούτο μας να βελτιώση τις διακοπές σας στην Μύκονο.

THERAPEUTIC MYKONOS
MASSAGE CENTER

our team

AT YOUR PLACE WITHIN 1 HOUR!

mykonos_massage_18

H ομάδα του Bonsai Beauty Institute προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ και εναλλακτικές θεραπείες που είναι ευεργετικές για την υγεία σας και την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο με τον εαυτό μας. Χρόνο για να πατήσουμε «pause» στις υποχρεώσεις της δουλειάς και της καθημερινότητάς μας γενικότερα, χρόνο για να συσκεφθούμε με εμάς τους ίδιους. Αφήστε την περιποίηση του σώματος σας στα χέρια των εξειδικευμένων θεραπευτών μας που γνωρίζουν τη σωστή θεραπεία που χρειάζεστε για το σώμα σας και θα δείτε πως θα εκπέμψετε ενέργεια και χαρά στους γύρω σας.

love your body

SERVICES

shape for you

MASSAGE

reiki

ΡΕΙΚΙ

To Ρέικι είναι παραδοσιακή Ιαπωνική ενεργειακή θεραπεία που βασίζεται στην μεταβίβαση της πνευματικής συμπαντικής ενέργειας Ρέικι και η οποία έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όπως βελτίωση της υγείας, σωματική ευεξία, χαλάρωση, νοητική ηρεμία, αισιοδοξία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, ανάπτυξη συμπόνιας, πνευματική ανέλιξη. Θεραπεύει παράλληλα πονοκεφάλους και ημικρανίες, μυϊκούς πόνους, ψυχολογικά προβλήματα, χρόνιες παθήσεις, στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, αποκατάσταση προβλημάτων σωματικών, ψυχικών και νοητικών. Χρησιμοποιείται, σε καρκινοπαθείς για την μείωση των παρενεργειών των χημικών ουσιών, και στην αντιμετώπιση πολλών ακόμα σοβαρών ασθενειών, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας.

mykonos_massage_28

ΣΟΥΗΔΙΚΟ

Το σουηδικό μασάζ είναι η πιο απαιτητική μάλαξη σε πολλές περιπτώσεις, επειδή αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα δυσλειτουργιών για τους περισσότερους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα, την δυσκαμψία που αισθάνεστε στον αυχένα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Ο απώτερος στόχος του σουηδικού μασάζ είναι να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου, μειώνοντας ταυτόχρονα τις μυϊκές τοξίνες ή την ένταση. Βελτιώνει την στάση του σώματος, μειώνει το στρες, ενισχύει την ευελιξία του σώματος, συμβάλλει στην ποιότητα του ύπνου, και ανακουφίζει από τον πόνο.

mykonos_massage_27

ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ είναι μια αρχαία θεραπευτική τέχνη της Άπω Ανατολής. Οι ρίζες του χάνονται στα βάθη της αρχαιότητας. Ουσιαστικά, το σύστημα που στις μέρες μας καλείται «Thai Massage» κατάγεται από την Ινδία. Ο τύπος αυτός μασάζ, σας βοηθά να χαλαρώσετε και ταυτόχρονα ενισχύει το αίσθημα ηρεμίας, άνεσης, ενέργειας και ευεξίας. Το Thai massage ανακουφίζει από πονοκεφάλους, βελτιώνει το εύρος κίνησης, μειώνει το άγχος, διεγείρει την κυκλοφορία και αποδεσμεύει τη συναισθηματική και νοητική ένταση που συσσωρεύεται στο σώμα.

lomi-lomi

ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ

Το μασάζ Lomi Lomi προέρχεται από τη Χαβάη. Είναι επίσης γνωστό ως μασάζ Kahuna ή απλά Lomi lomi. Η λέξη «lomi» σημαίνει να πιέζεις, να τραβάς, να ζυμώνεις, να τρίβεις και να καταπραΰνεις. Το Kahuna είναι μια παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδος που προσφέρθηκε από τους τοπικούς θεραπευτές της Χαβάης. Ένα μασάζ Lomi Lomi θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν να μοιάζει με το να επιπλέεις σε μια λιμνοθάλασσα δίπλα στη θάλασσα. Μερικές φορές θα νιώσετε απαλά κύματα ενέργειας που κινούνται στο σώμα σας και άλλες φορές θα είναι βαθιά και δυνατά. Το αποτέλεσμα είναι μια θεραπευτική μεθοδολογία που φέρνει ισορροπία, αποκατάσταση και γαλήνη στο σώμα σας. επιδρά ευεργετικά στο μυϊκό, κυκλοφορικό, λεμφικό, ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα.

lymphatic

ΛΕΜΦΙΚΟ

Το λεμφικό μασάζ αυτό έχει στόχο την αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος, την αποτοξίνωση και την καλή ροή των υγρών στο σώμα, ώστε να μην δημιουργούνται πρηξίματα. Θεωρείται ευεργετικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αφού αποσκοπεί στην αποσυμφόρηση της λέμφου από τις τοξίνες και τις άχρηστες ουσίες. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα, καθώς τα υγρά του σώματος δεν λιμνάζουν, οι τοξίνες φεύγουν και τα λιποκύτταρα παύουν να συσσωρεύονται. Είναι ένα πολύ ευχάριστο μασάζ στην διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ότι ξεκουράζεστε και χαλαρώνετε, ενώ οι τοξίνες απομακρύνονται από τον οργανισμό σας.

thera

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ

Το Θεραπευτικό Μασάζ είναι ένας συνδυασμός μασάζ χαλάρωσης και θεραπευτικού μασάζ όχι μόνο για να χαλαρώσετε ολόκληρο το σώμα σας. Ο κύριος σκοπός του είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας τοπικά, η αφύπνιση του σώματος και η παραγωγή θερμότητας. Μόλις επιτευχθούν αυτά, το σώμα μπορεί ευκολότερα να αυτοθεραπευτεί, ενώ οι πόνοι στους μύες μπορεί να περιοριστούν σημαντικά. Το θεραπευτικό μασάζ προωθεί τη χαλάρωση των μυών, μειώνει το άγχος, χαλαρώνει, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και μειώνει το άγχος.

mykonos_massage_20

4HAND

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία έχοντας 2 θεραπευτές να κάνουν μαλάξεις ταυτόχρονα σε όλο σας το σώμα. Με το 4 hand μασαζ μπορείτε να απαλλαγείτε από το στρες, να αυξήσετε την καλή κυκλοφορία του αίματος, να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία αλλά και να κερδίσετε έναν ποιοτικότερο ύπνο. Αποβάλλοντας την ψυχική ένταση της καθημερινότητας, άγχους και αρνητικών σκέψεων. Απλά αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας.

sports

ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Οι σκληρές, πολύωρες και τακτικές προπονήσεις αφήνουν τους μύες μουδιασμένους και το σώμα γεμάτο πόνο. Το αθλητικό μασάζ βοηθάει τους μύες και κατ’ επέκταση το σώμα να ξεφορτωθεί τις τοξίνες, χαλαρώνει τα σφιγμένα μέρη, επιταχύνει την αποθεραπεία και βοηθάει στην πρόληψη των τραυματισμών. Επικεντρώνεται στους μύες οι οποίοι λειτουργούν σε μια επανειλημμένη κίνηση και έχουν κουραστεί από αυτές. Το μασάζ επίσης βοηθάει στην προετοιμασία του σώματος για την μέγιστη απόδοση όπως επίσης προλαμβάνει και θεραπεύει τραυματισμούς.

couple

ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Το μασάζ για ζευγάρια σας δίνει την ευκαιρία να νιώσε την απόλυτη χαλάρωση παρέα με τον/την σύντροφο σας. Μπορείτε να απολαύσετε οποιοδήποτε είδος μασάζ, που εσείς θα επιλέξετε, μαζί με το ταίρι σας, την ίδια στιγμή, σε κοινό δωμάτιο. Μια ρομαντική απόδραση μέσα στην ημέρα, όπου εσείς και το ζευγάρι σας απολαμβάνετε το ίδιο συναίσθημα, την ίδια εμπειρία. Το μασάζ για ζευγάρια μπορεί να τονώσει τον έρωτα σας, να αναζωογονήσει την σχέση σας και να αποβάλλει το άγχος και την ένταση από την καθημερινότητα του ζευγαριού.

sound

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μια ακόμη ενεργειακή θεραπεία από τα βάθη του χρόνου. Ο συντονισμός είναι η βάση της θεραπείας μέσω του ήχου και της μουσικής, επειδή η αρχή στην ακουστική του συντονισμού δεν ισχύει μόνο για τα όργανα μουσικής αλλά και για το ανθρώπινο σώμα. Όταν τα κύματα ήχου εισέρχονται στο σώμα, τα υγιή κύτταρα αρχίζουν και αυτά να δονούνται και προσπαθούν να επαναφέρουν και να ενδυναμώσουν την κατάσταση υγείας. Έτσι λοιπόν μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά την σωματική και ψυχική υγεία μας και να επιτύχουμε άμεση βαθιά χαλάρωση, καλύτερη λειτουργία οργάνων, μείωση μυϊκών και νοητικών εντάσεων, επαναφόρτιση και εναρμόνιση των κυττάρων του σώματος, μείωση στρες, βελτίωση ύπνου, θετική επιρροή στην δημιουργικότητα και αποδοτικότητα του ατόμου, εναρμόνιση σώματος, ψυχής και πνεύματος.

mykonos_massage_29

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Οι ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το χαλαρωτικό μασάζ στο ανθρώπινο σώμα είναι πάρα πολλές. Η συγκεκριμένη τεχνική μάλαξης, ικανοποιεί όχι μόνο σωματικές ανάγκες, αλλά και ψυχολογικές. Άλλωστε η φροντίδα και το άγγιγμα που επιβάλει η τεχνική του χαλαρωτικού μασάζ, συμβάλει στην βελτίωση της ψυχολογίας, την απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος. Είναι ένα απαλό, ρέον στυλ που ανακουφίζει τη μυϊκή ένταση, προάγει τη γενική χαλάρωση και βελτιώνει την κυκλοφορία και το εύρος κίνησης. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και την ένταση των μυών, ανακουφίζει από πονοκεφάλους μυϊκής έντασης και τυχόν συμπτώματα που σχετίζονται με το άγχος. Βελτιώνει την περιφερική κυκλοφορία, τον τόνο και την εμφάνιση του δέρματος.

deep

ΒΑΘΥ ΜΑΣΑΖ ΙΣΤΟΥ

Το βαθύ μασάζ ιστού στοχεύει στις βαθύτερες δομές ιστού του μυός και της περιτονίας, που ονομάζεται επίσης συνδετικός ιστός. Το βαθύ μασάζ χρησιμοποιεί πολλές από τις ίδιες κινήσεις και τεχνικές όπως το σουηδικό μασάζ , αλλά η πίεση θα είναι γενικά πιο έντονη. Είναι επίσης ένας πιο εστιασμένος τύπος μασάζ, καθώς ο θεραπευτής λειτουργεί για να απελευθερώσει χρόνιες μυϊκές εντάσεις ή “κόμπους”. Η ένταση της καθημερινότητας, η πίεση στον χώρο εργασίας, αλλά και η λανθασμένη στάση του σώματος, μειώνει την κυκλοφορία του αίματος και την παροχή οξυγόνου στους μυς, με αποτέλεσμα το σώμα να υποφέρει από μυϊκούς σπασμούς και πόνους. Με το deep tissue θα δώσουμε την λύση στους πόνους, τους μπλοκαρισμένους μύες και τους μυϊκούς σπασμούς

reflex

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Όταν υπάρχει μια ανισορροπία ή ένα μπλοκάρισμα σε κάποιο όργανο ή σε κάποιο σημείο του σώματος, τότε στο αντίστοιχο αντανακλαστικό σημείο σχηματίζονται κάποια ιζήματα (κόμποι), που ο ειδικός αισθάνεται με τα δάκτυλά του. Με την διέγερση των ρεφλεξολογικών αυτών σημείων επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία αίματος, λέμφου και ενέργειας στο αντίστοιχο σημείο του σώματος, το οποίο και πάσχει, ενώ ταυτόχρονα ελευθερώνονται από τον εγκέφαλο οι ενδορφίνες, που είναι οι φυσικές αναλγητικές ουσίες του οργανισμού και μειώνεται η μυϊκή ένταση και έτσι σταματάει ο τυχόν πόνος.

mykonos_massage_30

MYKONOS
HAMMAM & SPA

Με στόχο να επαναφέρουμε στην καθημερινότητα μας την αυθεντική εμπειρία, τα μοναδικά οφέλη, τη μυστηριακή ατμόσφαιρα και τη μεγαλοπρέπεια των λουτρών, δημιουργήσαμε στην καρδιά της Μυκόνου έναν πολυτελή χώρο ευεξίας, ξεκούρασης, χαλάρωσης, διατήρησης της καλής υγείας, αποκατάστασης και πλήρους αναζωογόνησης.

unique wellness

GET IN TOUCH

contact us

DAILY: 09:00 - 23:00

E-MAIL

FIND US

Contact Us
Choose Service:
mykonos_massage_34

NEWS

from the industry

Μασάζ: Πολυτέλεια ή ανάγκη

Το μασάζ είναι μία από τις αρχαιότερες μη παρεμβατικές μορφές θεραπείας. Η λέξη massage έχει τις ρίζες στη Γαλλία, παρόλο που οι πρώτες λογοτεχνικές αναφορές ξεκινούν από Κίνα και Ινδία, και σημαίνει «τριβή της μάλαξης». Παρόμοιες έννοιες ωστόσο υπάρχουν σε πολλές άλλες γλώσσες, όπως για παράδειγμα τα λατινικά όπου η λέξη «massa» μεταφράζεται ως μάζα/ζύμη, ενώ στα αραβικά ως άγγιγμα. Ο σωστός ορισμός στην ελληνική γλώσσα είναι η λέξη ανάτριψη.

Πόνος στον Αυχένα

Ο πόνος στον αυχένα είναι εξαιρετικά κοινός. Περίπου το 50% των ενηλίκων αναφέρουν ότι έχουν πόνο στον αυχένα κάθε χρόνο. Είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι κλείνουν ένα ραντεβού για μασάζ. Είτε ξυπνάτε με ξαφνικό πόνο, είτε αντιμετωπίζετε επίμονη δυσφορία, αυτού του είδους ο πόνος επηρεάζει την καθημερινή σας ζωή σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Συμβουλές ευεξίας για μια εκπληκτική άνοιξη

Scroll to Top